ADAC Finland

ADAC Suomessa

Association Académie Des Arts de Combat Finland ry on perustettu elokuussa 2005. Suomi onkin ensimmäinen Ranskan ulkopuolinen maa, johon on perustettu ADAC ja jossa on mahdollista harjoitella kaikkia ADAC-konsepteja.

ADAC:n pääkouluttaja ja yksi perustajajäsenistä on Mika Mäkinen. Lukuisilla Défense-leirimatkoillaan Ranskassa Mika löysi ADAC-koulutukset, ja tutustui ADAC Francen perustajaan Eric Queqetiin. Mikan kokemusten perusteella myös Suomessa oli tarvetta ja tilaus ammattimaisesti hoidetulle ja kokonaisvaltaiselle itsepuolustuskoulutukselle, ja lopulta syntyi päätös perustaa ADAC myös Suomeen.

ADAC Finland tuo Suomeen yli kymmenen vuotta kehiteltyä konseptia, jota jatkokehitetään Ranskassa – ja Suomessa – joka päivä. Hyvällä omallatunnolla voikin sanoa, että ADAC on erinomainen ja toimiva konsepti myös Suomen erityisoloihin.

Kansainvälinen yhteistyö varmistaa sen, että ADAC Finland voi tulevaisuudessa tarjota myös sinulle hyvää ja ammattitaitoista opetusta sekä realistisia puolustustaitoja.

ADAC:in toiminnan kulmakivet ovat

ADAC Finland ry:n alkuperäiset perustajat ovat: Mika Mäkinen, Kenneth Söderlund sekä Pia Myllymäki.