Koulutuskalenteri

Tapahtumat

Ilmoittautuminen ADAC koulutuksiin

Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä tietosi palautesivulta

Kun ilmoittaudut koulutukseen tai tapahtumaan, tarvitsemme seuraavat pakolliset tiedot:
- Etunimi Sukunimi
- Sähköpostiosoite
- Puhelinnumero
- Mihin koulutukseen tai tapahtumaan olet ilmoittautumassa
Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Samalla ilmoittautujan tulee maksaa varausmaksu. Mikäli maksua ei ole suoritettu kahden arkipäivän kuluessa, peruuntuu ilmoittautuminen ja paikka vapautuu seuraavalle. Varausmaksun maksamisen jälkeen saat vahvistuksen varatusta paikastasi, sekä kaiken tarpeellisen tiedon koulutukseen liittyen.

Alle 50 euron hintaisista koulutuksista maksetaan koko kurssimaksu kerralla.

Yli 50 euron koulutuksissa maksetaan erikseen ilmoitettu varausmaksu, ja loput maksusta tulee maksaa ennen kurssin alkua. Varausmaksua ei palauteta jos jätät tulematta.

Maksun suorittaneella, jolla on pakottava syy peruuttaa koulutuksensa, on yksi vuosi aikaa käyttää suorittamansa summan arvosta vastaavia koulutuksia tai kursseja.

Peruuntuneista koulutuksista palautetaan rahat täysimääräisinä maksaneille, tämän vuoksi tarvitsemme tilinumerosi jonne voimme palauttaa maksun. Jokainen on velvollinen huolehtimaan itse tilinumeron toimittamisesta ADAC Finlandille välittömästi saatuaan tiedon peruutuksesta.

Koulutuksissa luovutettava materiaali

Kaikkea ADAC Finlandin tai ADAC Francen materiaalia koskee copywrite-suoja. Kaikenenlainen materiaalin kopioiminen, lainaaminen, kuvaaminen tai edelleen luovuttaminen on kiellettyä ilman erillistä sopimusta.